Arhides - Virtualizacija

Virtualizacija

Povečajte učinkovitost ter zmanjšajte operativne stroške. Z uvedbo virtualizacije strežniških okolij se je povečala učinkovitost strojne opreme iz nizkih (pod 20%) na odličnih 80% ali več. Omogoča enostavno širitev okolja, selitev in integracijo s partnerji in strankami. Upravljanje virtualne infrastrukture je poenoteno in močno olajšano, s čimer potrjuje gospodarnost investicije.

Virtualizacija je kot švicarski nož – zelo uporabna v mnogih situacijah.

Imate tudi vi ogromno podatkov? In še rastejo?

arhides-graf

Rast podatkov in »digitalizacija« poslovanja narekujeta močan vzpon, s čimer se veča kompleksnost obvladovanja množice podatkov in operativnega obvladovanja z diskovnimi sistemi.

Se tudi vam pojavljajo vprašanja: »Kateri diskovni sistem kupiti?«, »Ali bo investicija v nove diske dolgoročno ustrezna?«, »Kaj je to virtualizacija diskovnih sistemov?«.

Brez skrbi, Arhides ima odgovore na taka in podobna vprašanja.

Koristni nasveti

Strokovne analize v svetu dokazujejo, da so zaposleni največji »pridelovalci« dobička. Da bodo v svojem početju še naprej uspešni, potrebujejo ustrezna poslovna orodja.

Ali veste, da lahko uporabniku nudite njegovo delovno okolje vedno in povsod? Ni problema, mi vam bomo pokazali, kako pripraviti optimalno virtualno delovno okolje ali aplikacije.

Kako zagotovimo, da bosta produkcijsko in razvojno okolje enaka?

Ali ste prepričani, da bo aplikacija napisana na računalniku, delovala tudi na strežniku?

Poskrbeti je treba, da se uporabljajo enake verzije vseh knjižnic, enake mrežne nastavitve, itd. Kot verjetno že veste, je rešitev uporaba kontejnerjev Docker. Sliši se enostavno, predvsem za razvijalce. Kaj pa v večjih razvojnih okoljih? Kako izvajati varnostne kopije in varovati podatke?

Za pripravo ustrezne sistemske rešitve, ki ne bo ogrozila poslovanja podjetja vam pa svetujemo, da se obrnete na nas. Z vami bomo od analize potreb, med implementacijo ter seveda ob morebitnih problemih oz. novih izzivih.

Programsko opredeljeni podatkovni centri (SDDC) postajajo realnost. Spet ne bo šlo brez virtualizacije. Pridite do nas in pokazali vam bomo, kaj so to virtualna omrežja, kje so uporabna, ter kakšne prednosti prinašajo.

Brez skrbi, govorimo iz izkušenj.

”Kljub specifičnim zahtevam in oviram, smo skupaj z Arhidesovimi strokovnjaki brez težav posodobili našo omrežno infrastrukturo. Njihovo strokovno znanje se, skupaj z odličnim posluhom za poslovne in tehnične zahteve, odraža v brezhibno izpeljanem projektu. Definitivno jih lahko priporočamo, saj imamo z njimi le odlične izkušnje.”

Nejc Maleš
Vodja ekipe, Skupina NOVUM IT, d.o.o.

Dovolite, da vam pomagamo do konkurenčne prednosti.

Kontakt
close slider

    Podatke iz obrazca bomo uporabili za namene kontaktiranja glede vašega povpraševanja.