Arhides - Gostovanje

Gostovanje

Zunaj je vroče, vsi pa govorijo o oblakih – zakaj?

Že nekaj časa je trend govoriti o oblakih in oblačnih storitvah. Mnenja o teh rešitvah so v svetu deljena, čeprav trendi kažejo, da se vedno več storitev seli v oblak oz. gostovanje.

Na podlagi vaših želja in zahtev, vam lahko ponudimo optimalno rešitev v oblaku, ki vam bo omogočala dovolj veliko razpoložljivost ter varnost.

Vsebina z alinejami

Arhides, kot inovativno podjetje, sledi tudi temu trendu, saj neprestano vlagamo v razvoj in širitev ponudbe. Želimo vam omogočiti, da skupaj z vami najdemo najbolj optimalno rešitev, glede na vaše potrebe.

Nudimo vam:

  • Varnostne kopije vaših podatkov v našem centru
  • Drugo lokacijo (DR) za vašo produkcijo
  • Migracijo vašega okolja v naše upravljanje
  • Prilagojene rešitve glede na vaše potrebe
  • Office 365 storitve

Smo strokovno usposobljen partner, z bogatimi izkušnjami na področju varnosti, zagotavljanja zanesljivosti, komunikacij in neprekinjenega delovanja. Imamo tudi primerno in zanesljivo infrastrukturo, tako da ste na varni strani. Gostovanje = zaupanje.

”Kljub specifičnim zahtevam in oviram, smo skupaj z Arhidesovimi strokovnjaki brez težav posodobili našo omrežno infrastrukturo. Njihovo strokovno znanje se, skupaj z odličnim posluhom za poslovne in tehnične zahteve, odraža v brezhibno izpeljanem projektu. Definitivno jih lahko priporočamo, saj imamo z njimi le odlične izkušnje.”

Nejc Maleš
Vodja ekipe, Skupina NOVUM IT, d.o.o.

Dovolite, da vam pomagamo do konkurenčne prednosti.

Kontakt
close slider