Arhides - Gostovanje

Gostovanje

Zunaj je vroče, vsi pa govorijo o oblakih – zakaj?

Že nekaj časa je trend govoriti o oblakih in oblačnih storitvah. Mnenja o teh rešitvah so v svetu deljena, čeprav trendi kažejo, da se vedno več storitev seli v oblak oz. gostovanje.

Na podlagi vaših želja in zahtev, vam lahko ponudimo optimalno rešitev v oblaku, ki vam bo omogočala dovolj veliko razpoložljivost ter varnost.

Vsebina z alinejami

Arhides, kot inovativno podjetje, sledi tudi temu trendu, saj neprestano vlagamo v razvoj in širitev ponudbe. Želimo vam omogočiti, da skupaj z vami najdemo najbolj optimalno rešitev, glede na vaše potrebe.

Nudimo vam:

  • Varnostne kopije vaših podatkov v našem centru
  • Drugo lokacijo (DR) za vašo produkcijo
  • Migracijo vašega okolja v naše upravljanje
  • Prilagojene rešitve glede na vaše potrebe
  • Office 365 storitve

Smo strokovno usposobljen partner, z bogatimi izkušnjami na področju varnosti, zagotavljanja zanesljivosti, komunikacij in neprekinjenega delovanja. Imamo tudi primerno in zanesljivo infrastrukturo, tako da ste na varni strani. Gostovanje = zaupanje.

”Kljub specifičnim zahtevam in oviram, smo skupaj z Arhidesovimi strokovnjaki brez težav posodobili našo omrežno infrastrukturo. Njihovo strokovno znanje se, skupaj z odličnim posluhom za poslovne in tehnične zahteve, odraža v brezhibno izpeljanem projektu. Definitivno jih lahko priporočamo, saj imamo z njimi le odlične izkušnje.”

Nejc Maleš
Vodja ekipe, Skupina NOVUM IT, d.o.o.

Dovolite, da vam pomagamo do konkurenčne prednosti.

Kontakt
close slider

    Podatke iz obrazca bomo uporabili za namene kontaktiranja glede vašega povpraševanja.