Arhides - Varnostne rešitve

Varnostne rešitve

Informacijska varnost v podjetjih je postala prioriteta, saj pasti digitalne preobrazbe, selitev določenih storitev v oblak, kraja intelektualne lastnine in know-how-a predstavlja veliko poslovno tveganje.

»Digitalni« zločinci so iz dneva v dan bolj premeteni, usmerjeni in imajo na voljo neomejena sredstva. Zato mora današnja informacijska varnost vključevati varnostne mehanizme, ki bodo reagirali še preden pride do možnosti zlorabe in ne šele takrat, ko ste že žrtev.

Varnost je na prvem mestu!

Zavarujmo lastno znanje in podatke

Ali veste kdo dostopa do vaših podatkov in znanja vaših zaposlenih? Poskrbimo za urejen nadzor internih in zunanjih dostopov. Z naprednimi požarnimi pregradami zagotovimo transparentno in varno izmenjavo podatkov ter ostalih vsebin.

Preprečimo neželene aplikacije in vsebine

Trend in želja vseh je uporaba najrazličnejših aplikacij in spletnih rešitev na množici naprav z različnimi operacijskimi sistemi preko vseh komunikacijskih kanalov. Določene vsebine in aplikacije ne sodijo v vaše podjetje ali je potrebno samo določenim uporabnikom oz. oddelkom. Z naprednimi požarnimi pregradami naslednje generacije je mogoče prepoznati in omejiti neželene aplikacije in vsebine.

Sodelujemo s priznanimi in preverjenimi partnerji

Varnostne rešitve gradimo tako na preverjenih kot novih tehnologijah. Vsakega naročnika obravnavamo individualno in v skladu s potrebami pripravimo in implementiramo ustrezne rešitve. Sodelujemo z svetovno priznanimi proizvajalci varnostnih rešitev kot je Palo Alto Networks, Portnox, Proofpoint in Sophos. Vsi naši zaposleni obiskujejo različna šolanja doma in v tujini s čimer našim naročnikom zagotavljamo visok nivo kvalitete storitev.

”Kljub specifičnim zahtevam in oviram, smo skupaj z Arhidesovimi strokovnjaki brez težav posodobili našo omrežno infrastrukturo. Njihovo strokovno znanje se, skupaj z odličnim posluhom za poslovne in tehnične zahteve, odraža v brezhibno izpeljanem projektu. Definitivno jih lahko priporočamo, saj imamo z njimi le odlične izkušnje.”

Nejc Maleš
Vodja ekipe, Skupina NOVUM IT, d.o.o.

Dovolite, da vam pomagamo do konkurenčne prednosti.

Kontakt
close slider

    Podatke iz obrazca bomo uporabili za namene kontaktiranja glede vašega povpraševanja.