Arhides - Komunikacijska omrežja

Komunikacijska omrežja

Naši strokovnjaki za izvedbo in načrtovanje komunikacijskih omrežij vam bodo na podlagi dolgoletnih izkušenj svetovali pri izgradnji lastnega omrežja in povezavah med različnimi omrežji. Nudimo vam tudi implementacijo rešitve, ter optimizacijo obstoječih omrežij.

Komunikacijska omrežja, ki stremijo k tehnični brezhibnosti in visokim varnostnim mehanizmom so temelj nemotenega poslovanja.

Pripravimo vaše omrežje na digitalno preobrazbo

Implementacija komunikacijskega omrežja danes ne pomeni samo povezati nekaj računalnikov in strežnikov v podjetju. Obstoječe potrebe modernih podjetij krepko presegajo gradnjo tradicionalnih omrežij, zato v današnjem načrtovanju komunikacijskega omrežja naslavljamo veliko obstoječih in prihajajočih izzivov kot so IoE, IoT in industrija 4.0.

Pomagamo vašim zaposlenim

S pomočjo najnovejših rešitev gradimo žična in brezžična omrežja, ki vašim zaposlenim omogočajo delo kjerkoli, kadarkoli in s katerokoli napravo. V vsakem trenutku jim omogočimo dostop in uporabo ključnih aplikacij in informacij. V celotno rešitev vključimo potrebne varnostne mehanizme in sisteme nadzora, da se minimalizira možnost notranjih in zunanjih zlorab.

Povežemo vaše lokacije in storitve v enotno omrežje

Povezovanje oddaljenih lokacij, zaposlenih na terenu, storitev v oblaku in proizvodnih enot v enotno varno in nadzorljivo omrežje. Pripravimo in izvedemo različne koncepte komunikacijskih omrežij, ki stremijo k tehnični brezhibnosti in z lastnimi izkušnjami ter znanjem skrbimo za nemoteno poslovanje naših naročnikov.

Sodelujemo s priznanimi in preverjenimi partnerji

Komunikacijska omrežja gradimo tako na preverjenih kot novih tehnologijah. Vsakega naročnika obravnavamo individualno in v skladu s potrebami pripravimo in implementiramo ustrezne rešitve. Sodelujemo z svetovno priznanimi proizvajalci mrežne opreme kot sta Cisco in Hewlett Packard Enterprise. Vsi naši zaposleni obiskujejo različna šolanja doma in v tujini s čimer našim naročnikom zagotavljamo visok nivo kvalitete storitev.

”Kljub specifičnim zahtevam in oviram, smo skupaj z Arhidesovimi strokovnjaki brez težav posodobili našo omrežno infrastrukturo. Njihovo strokovno znanje se, skupaj z odličnim posluhom za poslovne in tehnične zahteve, odraža v brezhibno izpeljanem projektu. Definitivno jih lahko priporočamo, saj imamo z njimi le odlične izkušnje.”

Nejc Maleš
Vodja ekipe, Skupina NOVUM IT, d.o.o.

Dovolite, da vam pomagamo do konkurenčne prednosti.

Kontakt
close slider

    Podatke iz obrazca bomo uporabili za namene kontaktiranja glede vašega povpraševanja.