Arhides - Namizne rešitve

Namizne rešitve

Nepogrešljiv element skoraj vsakega delovnega okolja je namizna računalniška oprema. V Arhidesu smo mnenja, da ni le oprema, ampak orodje, ki pomaga uporabniku biti čim bolj učinkovit in produktiven. Gre za osnovno orodje, ki ne sme zatajiti oz. mora delovati brezhibno skozi celoten delovni proces.

Namizne rešitve za učinkovito in produktivno delovno okolje.

Sodelujemo s priznanimi in preverjenimi partnerji

V kolikor želimo strankam zagotoviti najboljše, moramo tudi sodelovati z najboljšimi. Tako podjetje Arhides ponuja produkte največjih svetovnih proizvajalcev računalniške opreme (Lenovo, HP). Proizvajalca, ki ne blestita le pri kakovosti produktov, ampak tudi v izjemno učinkovitem servisnem segmentu, ki se kljub nadstandardni opremi mora izvajati.

Svetovanje ob izbiri in nakupu računalniške opreme

Zaradi raznovrstnih oblik delovnega okolja, pa v Arhidesu stavimo na individualni pristop svetovanja ob izbiri in nakupu računalniške opreme. Izrednega pomena je kaj, kje in koliko želimo z računalnikom / prenosnikom  / tablico doseči.

Po analizi delovnega okolja in procesa skupaj z naročnikom izberemo pravo rešitev in tako pomagamo izboljšati rezultate dela.

”Kljub specifičnim zahtevam in oviram, smo skupaj z Arhidesovimi strokovnjaki brez težav posodobili našo omrežno infrastrukturo. Njihovo strokovno znanje se, skupaj z odličnim posluhom za poslovne in tehnične zahteve, odraža v brezhibno izpeljanem projektu. Definitivno jih lahko priporočamo, saj imamo z njimi le odlične izkušnje.”

Nejc Maleš
Vodja ekipe, Skupina NOVUM IT, d.o.o.

Dovolite, da vam pomagamo do konkurenčne prednosti.

Kontakt
close slider

    Podatke iz obrazca bomo uporabili za namene kontaktiranja glede vašega povpraševanja.