Arhides - Asistenca

Arhides – Asistenca

Informacijski sistem je kompleksno okolje, ki ga je potrebno neprestano nadzorovati. Motnje v njegovem delovanju imajo močan vpliv na poslovanje podjetja ali ustanove. Povzročijo lahko izpad dohodka, storitev, pogosto pa trpi tudi ugled. Kot pomoč pri zagotavljanju delovanja informacijskega sistema uporabnikom ponujamo storitev, ki smo jo poimenovali Arhides – Asistenca.

Odločite se za storitev Arhides – Asistenca, da bo delovanje vašega informacijskega sistema nemoteno.

Zagotavljanje kvalitetne podpore

Storitev zajema pomoč pri vzdrževanju in upravljanju celotnega informacijskega okolja ali izbranega elementa informacijskega sistema v obliki pomoči preko telefona, oddaljenega dostopa (VPN) in storitev na lokaciji. Po dogovoru lahko naročniku zagotovimo tudi nadomestno strojno opremo. Storitev zagotavljamo v režimu 24/7.

Imamo visoko strokovno, certificirano in izkušeno ekipo, ki zagotavlja naročniku kvalitetno podporo pri upravljanju njegovega informacijskega sistema.

”Kljub specifičnim zahtevam in oviram, smo skupaj z Arhidesovimi strokovnjaki brez težav posodobili našo omrežno infrastrukturo. Njihovo strokovno znanje se, skupaj z odličnim posluhom za poslovne in tehnične zahteve, odraža v brezhibno izpeljanem projektu. Definitivno jih lahko priporočamo, saj imamo z njimi le odlične izkušnje.”

Nejc Maleš
Vodja ekipe, Skupina NOVUM IT, d.o.o.

Dovolite, da vam pomagamo do konkurenčne prednosti.

Kontakt
close slider

    Podatke iz obrazca bomo uporabili za namene kontaktiranja glede vašega povpraševanja.