Arhides - Izobraževanja

Izobraževanja

V podjetju Arhides se lahko ponašamo z najnaprednejšim računalniškim izobraževalnim in izpitnim centrom v vzhodnem delu Slovenije. Najnovejša računalniška oprema, ki omogoča prikaz in uporabo vseh funkcionalnosti, ki jih s seboj prinašajo nove tehnologije je le en del nadstandardnega izobraževalnega centra. Svoje dodajo vrhunski predavatelji, ki po kakovosti sodijo v sam slovenski vrh svojega področja.

V Arhidesu se ponašamo z najnaprednejšim računalniškim izobraževalnim in izpitnim centrom.

Poseben pristop je poglavitna prednost

V izobraževalnem centru se je moč udeležiti uradnih tečajev največjih svetovnih proizvajalcev v svetu informatike, kot tudi izobraževanj prirejenih natančno na zahteve udeležencev.

Prav poseben pristop, prilagoditev kulikuruma za potrebe udeležencev, je ena izmed poglavitnih prednosti izobraževanj v Arhidesu. Poseben poudarek se daje tudi na praktičnem delu izobraževanj, saj tako udeleženci proaktivno usvajajo nova znanja.

Del centra predstavlja izpitni center Pearson VUE, kjer se lahko opravljajo izpiti in pridobijo mednarodno priznani certifikati. Gre za najsodobnejši izpitni center v Sloveniji.

”Kljub specifičnim zahtevam in oviram, smo skupaj z Arhidesovimi strokovnjaki brez težav posodobili našo omrežno infrastrukturo. Njihovo strokovno znanje se, skupaj z odličnim posluhom za poslovne in tehnične zahteve, odraža v brezhibno izpeljanem projektu. Definitivno jih lahko priporočamo, saj imamo z njimi le odlične izkušnje.”

Nejc Maleš
Vodja ekipe, Skupina NOVUM IT, d.o.o.

Dovolite, da vam pomagamo do konkurenčne prednosti.

Kontakt
close slider

    Podatke iz obrazca bomo uporabili za namene kontaktiranja glede vašega povpraševanja.