O podjetju

Z ekipo vrhunsko usposobljenih in izkušenih IT strokovnjakov želimo s pomočjo inovativnega pristopa, s strokovnostjo in dolgoletnimi izkušnjami naročniku zagotoviti ustrezno informacijsko infrastrukturo za učinkovito in nemoteno poslovanje.

Zavedamo se, da je kvalitetna izbira rešitve za naročnika ključna, saj omogoča obvladovanje lastnega poslovanja in doseganja konkurenčne prednosti na trgu.

Zakaj Arhides?

Visoko usposobljeni
strokovnjaki

Da lahko kvalitetno svetujemo in implementiramo rešitve, hitro odpravimo morebitne težave, se neprestano izobražujemo na vseh področjih. Obiskujemo večdnevne konference v Sloveniji in predvsem tujini, predavamo na raznih dogodkih, ter nenazadnje izobražujemo tudi našo konkurenco.

100+ mednarodnih
certifikatov

Naročniki pričakujejo od nas – dolgoročnega partnerja – da bomo težave odpravili v čim krajšem času. Imate kompleksno okolje in potrebujete prave strokovnjake za različna področja? Ni problema, mi smo vam na voljo. Naša znanja potrjujemo z mednarodno priznanimi certifikati in prakso pri končnih uporabnikih.

24/7 pogodbena
podpora

Čas je denar, pravijo. Trudimo se, da ga naši naročniki ne bodo izgubili, zato smo na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu. Nudimo vam prilagojene režime podpore, glede na vaše potrebe. Ko se pojavi težava, ARHIDES ASISTENCA pomaga.

Arhides izobraževalni
center

V našem izobraževalnem centru gojimo vrhunske rešitve. Lahko se udeležite uradnih tečajev največjih svetovnih proizvajalcev v svetu informatike ali prilagojenih izobraževanj/delavnic glede na potrebe različnih uporabnikov.
Zakaj Arhides izobraževalni center? Ker posebej za vas prilagodimo kurikulum. Poseben povdarek je na praktičnem delu, tako da je zadovoljstvo še večje.

Individualni
pristop

Vsaki stranki nudimo posebno pozornost, saj se zavedamo, da ni univerzalnih rešitev. Vsi ste posebni, unikatni. Zaupajte nam, rešitev bomo prilagodili vašim potrebam. Tako se vi lahko posvetite vašemu poslu, kjer ste najboljši.

Dolgoletne
izkušnje

Izkušeni strokovnjaki podjetja Arhides so vam vedno na voljo z neprecenljivimi nasveti, ki so plod dolgoletnega potrjevanja in raziskovanja. Znanje in izkušnje so ključ do uspešnih projektov, zato se v podjetju trudimo, da vzdržujemo medgeneracijsko sodelovanje in na večjih projektih aktivno vključujemo mlade (znanja željene) strokovnjake, da pridobijo dragocene izkušnje od naših TOP strokovnjakov.

Sledimo začrtani viziji

Vsaka zgodba o uspehu sloni na dobrih temeljih. Arhides smo ljudje.

Zavedamo se pomena človeških odnosov, medsebojnega spoštovanja in skupnega dela. Veliko nam pomeni, če je vsak zaposlen zadovoljen in da ima svobodo za ustvarjanje oz. raziskovanje, ter osebno rast.

Trudimo se vzdrževati dolgoročno poslovno politiko z naročniki in poslovnimi partnerji. Z ekipo vrhunsko usposobljenih in izkušenih IT strokovnjakov želimo naročniku zagotoviti kvalitetne rešitve, za potrebe uspešnega poslovanja in doseganja konkurenčne prednosti na trgu.

Arhides je v 10-ih letih postal eno najbolj prepoznavnih in stabilnih podjetij sodobnega sistemskega inženiringa na območju Slovenije.

Zagotavljamo

Strokovnost 100%
Prilagojenost naročniku 100%
Kvalitetno izvedbo 100%
Zadovoljstvo 100%

Ekipa izkušenih strokovnjakov

Ime PriimekVodja prodaje

Ime PriimekVodja prodaje

Ime PriimekVodja prodaje

Ime PriimekVodja prodaje

Ime PriimekVodja prodaje

Ime PriimekVodja prodaje

Dovolite, da vam pomagamo do konkurenčne prednosti.

Kontakt
close slider

    Podatke iz obrazca bomo uporabili za namene kontaktiranja glede vašega povpraševanja.