Arhides - Varnostno kopiranje in arhiviranje

Varnostno kopiranje in arhiviranje

Si lahko privoščite, da izgubite podatke o strankah? 40% velikih podjetij propade, če izgubi podatke – želite biti med njimi? Če ne, ste na pravi strani.

Podatki so največja vrednost podjetja. Strokovnjaki pri Arhidesu jih znamo zavarovati.

Skrb za podatke

Ob enormni rasti količine podatkov, vpeljavi novih trendov (digitalizacija, IoT, industrija 4.0 …) je skrb za podatke vedno bolj pomembna, kompleksna in zahtevna naloga.

Potrebno je skrbeti za varnostne kopije podatkov, ki jih lahko hitro pridobite (zapis, tabelo, bazo …) ter povrnete v željeno stanje.

Zakaj Arhides?

  • Ker imamo visoko usposobljene strokovnjake za pripravo kompleksnih rešitev varovanja podatkov.
  • Ker imamo veliko izkušenj in zadovoljnih strank.
  • Ker ne želimo, da imate vi probleme.

Koristni nasveti

Vodstvo podjetja se ne ukvarja s tem kje se nahaja izgubljeni mail, ter kakšen je postopek, da ga dobite nazaj. Pomembno je le, da je takoj na voljo. Mi razumemo take probleme, zato vam ponujamo rešitve, ki vam pri tem pomagajo. Mi pravimo: »Vedno preverjena kopija je edina prava kopija«.

Želite testirati novo storitev v produkciji, vendar je to zaradi poslovnega procesa oteženo, oz. praktično nemogoče? Odlično, potem ste na pravem mestu. Povejte nam »kje vas čevelj žuli«, mi vam bomo pa povedali kako in kaj obuti, da boste uživali v hoji.

Zahtevajo od vas, da predložite starejšo dokumentacijo in je nimate?

Potrebujete starejše podatke za analiziranje in pripravo poslovne strategije?

Problemi, ki lahko ogrozijo poslovanje, oz. vas ovirajo v boju s konkurenco na trgu. Predlagamo, da redno izvajate arhiviranje podatkov na vsaj eno ali več oddaljenih lokacij.

Ker vemo, da varnost stane, vam ponujamo vrhunske rešitve, po super cenah, hkrati vas pa ne omejujemo na koliko različnih (lokalnih, dislociranih) lokacij boste shranjevali vaše podatke. Saj veste, brez podatkov vas ni.

”Kljub specifičnim zahtevam in oviram, smo skupaj z Arhidesovimi strokovnjaki brez težav posodobili našo omrežno infrastrukturo. Njihovo strokovno znanje se, skupaj z odličnim posluhom za poslovne in tehnične zahteve, odraža v brezhibno izpeljanem projektu. Definitivno jih lahko priporočamo, saj imamo z njimi le odlične izkušnje.”

Nejc Maleš
Vodja ekipe, Skupina NOVUM IT, d.o.o.

Dovolite, da vam pomagamo do konkurenčne prednosti.

Kontakt
close slider

    Podatke iz obrazca bomo uporabili za namene kontaktiranja glede vašega povpraševanja.