NOVA PRILOŽNOST – Z Arhidesom na oktobrski DATA CENTER 2020

Arhides vas ponovno vabi na brezplačni ogled VSEH predavanj oktobrske izvedbe osrednjega dogodka za podatkovne centre v Sloveniji DATA CENTER 2020.

Kdaj? Sreda, 14. 10. 2020
Kje? Konferenca bo tokrat potekala na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Predavanja pa lahko spremljate v živo tudi prek spleta.

Konferenca DATA CENTER udeležencem ponuja, da se seznanijo z najnovejšimi trendi, storitvami in produkti na podrocju racunalniških centrov. Namenjena je tako organizacijam in podjetjem, ki imajo lasten podatkovni center, kot tistim, ki se odlocijo za najem le-tega. IT strokovnjaki iz Slovenije in tujine vam bodo zaupali vse o izgradnji racunalniškega centra, vzdrževanju, upravljanju s procesi, nadzoru oskrbne infrastrukture, zagotavljanju varnosti, novih tehnologij in rešitvah, najemu podatkovnega centra itd.

Pridružite se nam in se seznanite s praktičnimi nasveti, kako skrbeti za učinkovito in varno delovanje vašega data centra. PRIJAVITE SE TUKAJ!

Z vami bodo vrhunski strokovnjaki za podatkovne centre. Med njimi bo tudi Borut Šosterič (direktor, Arhides d.o.o.) s predavanjem: “Podatkovni centri z druge plati”.

Borut Šosterič se v podjetju Arhides ukvarja z načrtovanjem in izgradnjo pasivne komunikacijske infrastrukture, podatkovnih centrov, področjem IoT in vodenjem projektov. Posebno pozornost posveča optimizaciji električnega in termičnega okolja, v katerem deluje strojna oprema, povezovanju podatkovnih centrov ter varnosti in zanesljivosti delovanja informacijskega okolja.

Ne zamudite in se nam pridružite – 14. 10. 2020.

Se vidimo!

Kontakt
close slider

    Podatke iz obrazca bomo uporabili za namene kontaktiranja glede vašega povpraševanja.