Čas je za premik – z naprednimi rešitvami Aruba NetworksMOBILNOST: Ko je čas za premik

Ali vaši poslovni uporabniki pričakujejo nenehen dostop do poslovnih aplikacij, potratnih pretočnih vsebin, brezhibne komunikacije in hitro odpiranje spletnih strani? Ali imajo vaši zaposleni svobodo povezovanja, deljenja, kreiranja, shranjevanja in tiskanja kjerkoli se nahajajo? Se ozirate za prednostmi BYOD rešitev in ste osupli nad izzivi, ki jih te rešitve prinašajo?

V podjetju Arhides z naprednimi rešitvami Aruba Networks pomagamo strankam pospešeno uvajanje mobilne produktivnosti in poslovne agilnosti. Aruba Networks kot vodilni proizvajalec žičnih in brezžičnih rešitev je v zadnjih letih ustvaril edinstven portfelj rešitev za majhna, srednja in velika podjetja. Rešitve so osredotočene na reševanje izzivov, namesto na omejevanje uporabnikov. Portfelj Aruba Networks rešitev vam omogoča postavitev ali nadgradnjo vašega omrežja na visoko zmogljivo, razširljivo brezžično omrežje, ki bo zadostilo vašim potrebam povezovanja. Omogočamo vam enotno upravljanje, varen dostop uporabnikov in zmanjšanje kompleksnosti žičnega in brezžičnega omrežja z Aruba Central platformo. Z novo WiFi 6 generacijo brezžičnih dostopnih točk pa vam zagotovimo zmogljivo in učinkovito brezžično omrežje.

 

Aruba central

Poenostavite operacije, avtomatizirajte procese in zaznajte težave še preden vas na njih opozorijo uporabniki.

Advanced AIOps
Z nenehnim spremljanjem aktivnosti in vpogledi, ki temeljijo na umetni inteligenci se zagotavljajo preglednost delovanja in opozorila o morebitnih težavah brezžičnega in žičnega omrežja.

Contact and location tracing
Aruba Central s pomočjo lokacijske telemetrije analizira in zaznava osebne stike in lokacijsko sledenje.

Unified Infrastructure Management
Aruba Central za večje organizacije in različne lokacije služi kot nadzorni center za celotno mrežno upravljanje. Funkcionalnosti kot visoka razpoložljivost in nadgradnje »v živo« za ArubaOS in ArubaCX, so vam na voljo kot oblačne, »on-premise« ali kot »as-a-Service« rešitve.

Zero-trust
Organizacije zahtevajo hitrost, vendar z zagotovljeno varnostjo in nadzorom uporabnikov, naprav in stvari.

 

Aruba WiFi 6

WiFi 6 prinaša višje hitrosti, učinkovitost delovanja in dodatno zmogljivost za vedno večje število uporabnikov, IoT naprav in občutljivih poslovnih aplikacij.

Vas zanima kako deluje?

Predstavljamo vam družino Aruba WiFi 6 brezžičnih dostopnih točk:

Aruba WiFi 6 Indoor Access Points

 

Aruba WiFi 6 Outdoor Access Points

 

Ekipa Arhides d.o.o.

Kontakt
close slider

    Podatke iz obrazca bomo uporabili za namene kontaktiranja glede vašega povpraševanja.